Internetes szolgáltatások Velencei-tó környéki vállalkozóknak

Weboldal, webshop, tartalomgyártás,
webmarketing
Internetes videós tartalom költséghatékonyan
Alkalmazásfejlesztés kiváló minőségben
- Magyarország legjobb App fejlesztő csapatával együttműködésben

Nemzetközi referenciákkal rendelkező webfejlesztők, egyedi internetes megoldások, jól marketingelhető, átgondolt fejlesztés


angol nyelvű tartalom

online jelenlét

megjelenés a közösségi médiákban

Nem kell kimozdulnod a régióból, hogy minőségi internetes felületet készíttess vállalkozásodnak:

 • Közvetlen kommunikációt biztosítunk a fejlesztőkkel, grafikai tervezőkkel.
 • A régióban élő, de évtizedes nemzetközi fejlesztői, marketing és online tartalomfejlesztő csapat áll a hátterében, akik biztosítják a webes tartalmaid állandó, magas nézettségét és technikai kiválóságát.

Költséghatékonyan, a keresőkre optimalizáltan, korszerű tartalommal szerepelhet vállalkozásod az Interneten:

 • Mondd el nekünk offline és online üzleti céljaidat, és mi megtervezzük a teljes online jelenlétedet, hogy:
 • 1. az organikus (nem fizetett hirdetéssel generált), böngészőből jövő keresésekkel a te weboldaladra érkezzenek a látogatók az üzletágadban
  2. értelmesen költsd el az online hirdetéskeretedet a közösségi felületeken,
  3. valóban legyenek látogatói a weboldaladnak, webáruházadnak

 • Google-tanúsítvánnyal rendelkező, PhD szintű kommunikációs képesítéssel rendelkező szakember ad tanácsot az internetes tartalmaid elkészítéséhez.

Nem kell aggódnod, a megfelelő látványvilággal kapcsolatban sem:

 • Internetes felületek tervezésében nagy tapasztalattal rendelkező, régióban élő, de fővárosi és külföldi megrendelőknek dolgozó online grafikusokkal működünk együtt projektjeinkben.
 • A látvány és a technikai paraméterek összhangja biztosítja a webes felületek optimális működését, és a felhasználóbarát, gyors felületeket. Bízd ránk a tervezést és a kivitelezést. Teljes arculattervezést vállalunk.

Miért válassz minket?

 • MASLO projekt: 2015, startup I. díj
  A maslo.xyz a magyar és szlovák nyelvű, licit rendszerű link-katalógus, ami elősegíti a határon átnyúló üzleti, társadalmi és kulturális kapcsolatok létrejöttét.
 • Phonic Chat projekt: 2018. Be smart startup verseny - női pitch különdíj
  A Phonic Chat egy multidimenzionális, közösségi zenei alkalmazás és platform. phonicchat.com
 • Közösségi, civil projekt:
  lakevelence.eu - egy katalógus idegen nyelven a Velencei-tóról.

Referenciáink

Air Con Energy
[Székesfehérvár]

A székesfehérvári Air Con Energy az épületgépészeten belül a klíma és légtechnika, valamint a hőszivattyús technológiákkal foglalkozik. A hőszivattyú üzletág támogatására hőszivattyú előnyeit, működését és üzemeltetését feldolgozó info-marketing web-oldalt fejlesztettünk nekik. A honlap Wordpress alapú, krossz-platform és reszponzív, egyedi fejlesztésű sablonja bootstrap komponens-könyvtárra épül.

#WEARENATO
[Pákozd]

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete NATO oldala. A Pákozdi Katonai Emlékpark szakemberei és a HTBKSZ megrendelésére készítettük el a mivagyunkanato.hu egyedi fejlesztésű, cakePHP alapú, crossplatform és reszponzív információs oldalt. A NATO az Iskolatáskában konferencia-sorozathoz készült oldal a NATO-ról tartalmaz ismeretterjesztő videókat és letölthető oktatási segédanyagokat, valamint a 2018-as NATO az Iskolatáskában vándorkonferencia állomásain lezajlott programokról fotókat. A weboldal célja a diákok és tanáraik számára információt biztosítani a NATO magyarországi és nemzetközi szerepéről.

Stehlik Norbert
[Kápolnásnyék]

Stehlik Norbert lokálpatrióta, a tó szerelmese. A Velencei-tónál időnként kiállítják a képeit különböző helyeken - volt kiállítása a Gárdony Coworkingben, a Wave Café Beach étteremben és Velencén. Fotósként dolgozik, és a Velencei-tóról készített képei is megvásárolhatók. A házasulandó párok körében profizmusa és kreativitása miatt nagyon népszerű. A Facebookon található fotóblogjában és az Instagramon is megtekinthetők képei. Ez a profil-oldal a lakevelence.eu portálon található, amit a Velencei-tó Informciós Társadalmáért Egyesület üzemeltet.

PhonicChat
[Gárdony]

A PhonicChat a Gárdony Coworking saját fejlesztésű zenei startup projektje. Egy platform és zenei applikáció, ami megteremti a multidimenzionális és közösségi zenélést, ahol a zene nem termék, hanem élmény. A platform angol nyelven működik. A zenészeknek Ipad-re felvenni is tudó, Iphonra és Androidos telefonra pedig a rajongóknak szánt, közösségi funkciókat megvalósító alkalmazást fejlesztünk. A zeneipari szereplőknek eladott internetes szolgáltatásainkkal szeretnénk tőkét bevonni a PhoniChat további fejlesztésére.

Rendeld meg weboldaladat januárban, 2018-as áron!