Internetes szolgáltatások zenészeknek és zenekaroknak

Zenész vagy, és szereted az időd nagy részét dalszerzéssel, gyakorlással, fellépésekkel tölteni?

Tudod, hogy az Internetnek milyen előnyei vannak, de nincsenek rólad még szakmai információk online?

Van már honlapod, elérhető vagy a közösségi médiában, a youtube-on, de nem látod a hasznát?

Segítünk az Interneten kiaknázni a saját honlapban, közösségi médiában, videólejátszókon, “social bookmarking” rendszerekben rejlő lehetőségeket.


széles körben hallgassák a zenédet

lájkolják a produkcióidat

több fellépési lehetőséget kapj

Weboldal
Card image cap

A honlapkészítés és menedzsment terén évtizedes tapasztalattal rendelkező kreatív csapat áll a rendelkezésedre, hogy egyedi igényeidhez és profilodhoz illő, jelenlegi trendnek megfelelő, jól marketingelhető weboldalt és hozzá kapcsolódó internetes megjelenést biztosítson számodra. A tévhittel ellentétben a weblap nem elavult információforrás, hanem fontos eleme az internetes megjelenésnek, ha megfelelő tartalommal, arculattal és optimális technikai háttérrel rendelkezik. Rendelj tőlünk most tudatos marketingstratégiára alapozott Internetes megjelenést, weblapot, weblap-menedzsmentet, hogy csak a zenédre kelljen koncentrálnod.

Facebook oldal
Card image cap

A Facebook a legnagyobb közösségi felület az Interneten számtalan felhasználóval, amit a Facebook-profilod hozzáértő létrehozásával és kezelésével, és az egyéb internetes tartalmaidhoz hangolásával nagyon hatékony eszközzé teszünk abban, hogy a zenédet széles körben megismerjék. A Facebook like-olók, hozzászólók, megosztók a mostani rajongók, velünk eléred őket.

Youtube csatorna
Card image cap

A Youtube csatorna a mai VIVA vagy MTV, azzal a különbséggel, hogy a saját arcodra formálhatod és alakíthatod a nézettségét minimális költségráfordítással. Ha érdekelt vagy abban, hogy több legyen a feliratkozód a Youtube csatornádon és többen nézzék meg és kedveljék a videóidat, szívesen segítünk a Youtube megjelenéseidet tudatos internetmarketing koncepció mentén létrehozni, menedzselni és az egyéb internetes megjelenéseiddel összehangolni.

Referenciáink

Muffatwerk
[München]

A Muffatwerk egy kulturális központ egy korábbi erőműben a müncheni Haidhausen kerületben.
A honlap CakePHP-ban készült, egyedi fejlesztésű, krosszplatform és reszponzív, angol és német nyelven is elérhető. A látogatók 60%-a mobilról éri el, az összes látogatók egynegyede iPhone-ról.

Doubled Bass
[Gárdony]

Két jazz basszusgitáros (Kiss G László és Kiss G Márton) és egy jazzdobos (Oláh Gábor) találkozásából alakult a rendhagyó Doubled Bass Project formáció 2018-ban.

PhonicChat
[Gárdony]

A PhonicChat a Gárdony Coworking saját fejlesztésű zenei startup projektje. Egy platform és zenei applikáció, ami megteremti a multidimenzionális és közösségi zenélést, ahol a zene nem termék, hanem élmény. A platform angol nyelven működik. A zenészeknek Ipad-re felvenni is tudó, Iphonra és Androidos telefonra pedig a rajongóknak szánt, közösségi funkciókat megvalósító alkalmazást fejlesztünk. A zeneipari szereplőknek eladott internetes szolgáltatásainkkal szeretnénk tőkét bevonni a PhoniChat további fejlesztésére.

Gárdony Coworking
[Youtube]

A Gárdony Coworking YouTube csatornája egy videós zenei portál, ahol a stúdiónkban élőben rögzített zenei produkciókat jelentetünk meg. Az élő adásaink különböző közösségi csatornákon jelennek meg. A zenei menedzsment csomagunkban lehetőséged van nálunk live stream produkciókat felvenni. Többezres nézettséggel szerepelnek ezek a live streamek. A YouTube csatornánkkal tovább tudjuk segíteni az online nézettséged.

rgba(0, 185, 200, 1); rgba(255, 255, 255, 1); rgba(0, 0, 0, 1);